Udskriv faxhoved

Når Faxhoved er aktiveret, udskrives det gemte navn på modtagerens papir.

I visse situationer kan det være praktisk, at modtageren modtager en kopi af din original, uden oplysninger. For at gøre dette skal du deaktivere Faxhoved.

Du kan gemme to faxhoveder: "Fornavn" og "Efternavn".

Hvis du f.eks. vil gemme navnet på din afdeling som den ene og navnet på din virksomhed som den anden, kan du bruge den første faxhovedoplysning på interne meddelelser og den anden på eksterne meddelelser.

1. Placér originalen, og vælg derefter de ønskede scanningsindstillinger.

2. Tryk på [Afs.funktion].

Illustration af kontrolpanelet

3. Vælg [Valgfri indstillinger].

4. Kontrollér, at [Udskriv faxhoved] er valgt.

Illustration af kontrolpanelet

For at annullere Udskriv faxhoved skal du trykke på [Udskriv faxhoved] for at fjerne markeringen.

5. Tryk to gange på [OK].

6. Angiv destinationen, og tryk derefter på tasten [Start].