Aut. reducér

Når denne funktion er aktiveret, vil dokumentet automatisk blive reduceret og tilpasset papiret hos modtageren, hvis modtagerens papirformat er mindre end størrelsen på den original, du anvender.

Illustration af transmission med Aut. reducér

Vigtigt

1. Placér originalen, og vælg derefter de ønskede scanningsindstillinger.

2. Tryk på [Afs.funktion].

Illustration af kontrolpanelet

3. Vælg [Valgfri indstillinger].

4. Kontrollér, at [Aut. reducér] er valgt.

Illustration af kontrolpanelet

For at annullere automatisk reduktion skal du trykke på [Aut. reducér] for at fjerne markeringen.

5. Tryk to gange på [OK].

6. Angiv destinationen, og tryk derefter på tasten [Start].