Spring overskrift over
VejledningerIndholdForrigeNæsteHjælp

T.37 avanceret modtagelse

Denne maskine er kompatibel med T.37 avanceret modtagelse. T.37 avanceret modtagelse er en international standard for internetfaxtransmission. (ITU-T Recommendation, RFC2532)

Når der foregår internetfaxkommunikation mellem maskiner, der er kompatible med T.37 avanceret modtagelse, sender modtageren en kvittering for modtagelse (afsendt) som svar på modtagelsesanmodningen, der er vedhæftet den afsendte e-mail. Denne kvittering for modtagelse indeholder modtagerens modtagelsesegenskaber (komprimeringstype, papirstørrelse og opløsning). Når modtageren er tilføjet til adressebogen som destination for avanceret modtagelse, registrerer afsenderen automatisk de modtagne oplysninger i adressebogen. Dette gør det muligt at sende efterfølgende internetfaxdokumenter til den pågældende modtager på baggrund af disse oplysninger.

Returnering af en returkvittering

Når en e-mail modtages, sender modtageren, hvis afsenderen anmoder om en besked om modtagelse, en kvittering, der indeholder den modtagende maskines oplysninger (komprimeringstype, papirstørrelse og opløsning).

Registrering af indholdet i den modtagne bekræftelse af modtagelsen

Når afsenderen modtager kvitteringen, der indeholder oplysninger om modtagermaskinens egenskaber, kontrollerer afsenderen, at den endelige modtageradresse, der sendes, findes i adressebogen. Hvis den er tilføjet som en destination for avanceret modtagelse, registrerer afsendermaskinen modtagermaskinens egenskaber. De registrerede modtagelsesfunktioner opdateres, hver gang afsendermaskinen modtager nye oplysninger. Afsenderen kan sende dokumenter til modtagermaskinen på baggrund af disse oplysninger.

Hvis modtageren er programmeret som en maskine med simpel modtagelse eller ikke er programmeret i adressebogen, kan modtagerens modtagelsesfunktionalitet ikke registreres.

Hvis du kender modtagerens modtagelsesoplysninger, kan du angive dem manuelt.

Anmodning om besked om modtagelse

Når modtagerens maskine understøtter T.37 avanceret modtagelse og er tilføjet sådan i adressebogen, anmoder maskinen om en besked om modtagelse fra modtageren. Maskinen modtager herefter kvittering for modtagelse (Sendt), der indeholder oplysninger om modtagerens maskine.

Bemærk

Reference