Symboler

I denne vejledning anvendes følgende symboler:

ADVARSEL

Angiver vigtige sikkerhedsanvisninger.

Manglende overholdelse af disse anvisninger kan medføre alvorlig personskade eller død. Sørg for at læse disse anvisninger. De kan findes i "Sikkerhedsoplysninger" i afsnittet Om denne maskine.

FORSIGTIG

Angiver vigtige sikkerhedsanvisninger.

Manglende overholdelse af disse anvisninger kan medføre moderat eller mindre personskade eller skade på maskinen eller anden ejendom. Sørg for at læse disse anvisninger. De kan findes i "Sikkerhedsoplysninger" i afsnittet Om denne maskine.

Vigtigt

Angiver forhold, du skal være opmærksom på, når du anvender denne maskine, samt forklaringer til mulige årsager til papirstop, beskadigelse af originaler og mistede data. Sørg for at læse disse forklaringer.

Bemærk

Angiver supplerende forklaringer på maskinens funktioner og instruktioner til løsning af brugerfejl.

Reference

Dette symbol er placeret for enden af afsnit. Det angiver, hvor du kan finde yderligere relevante oplysninger.

[ ]

Angiver navnene på taster, der vises på maskinens display.

[ ]

Angiver navnene på taster, der vises på maskinens betjeningspanel.