Bonjour gebruiken (Rendezvous)

Volg de onderstaande procedure om onder Mac OS X 10.2.3 of hoger af te drukken met Bonjour (Rendezvous). Ethernet en draadloze LAN-verbindingen kunnen ook gebruikt worden.

1. Start het printerinstallatieprogramma

2. Klik op [Toevoegen].

Voor Mac OS X 10.4 of hoger

Klik op een printer waarbij "Bonjour" is aangegeven in de kolom "Verbinding".

Als de zone is ingesteld, klikt u op [Meer Printers...] en selecteert u de zone in het tweede snelmenu.

Overige versies van Mac OS X

Klik in het snelmenu op [Rendezvous].

Als de zone is ingesteld, selecteert u de zone in het tweede snelmenu.

3. Selecteer de naam van de aangesloten printer in de lijst printermodellen, en klik op [Toevoegen].

Bij Mac OS X 10.4 of hoger wordt het venster met Installeerbare opties geopend. Selecteer de te installeren optie, selecteer vervolgens de juiste instelling ervoor en klik dan op [Doorgaan].

4. Sluit het printerinstallatieprogramma af.