USB-interface gebruiken

Volg de onderstaande procedure om een USB-verbinding in te stellen.

1. Start het printerinstallatieprogramma

2. Klik op [Toevoegen].

Voor Mac OS X 10.4 of hoger

Klik op een printer waarbij "USB" is aangegeven in de kolom "Verbinding".

Overige versies van Mac OS X

Klik op [USB] in het snelmenu.

De aangesloten printer wordt weergegeven.

3. Selecteer de printer, en selecteer de producent ervan in het snelmenu [Printermodel:].

In Mac OS X 10.4 of hoger gebruikt u het snelmenu [Druk af met].

Een lijst printertypen wordt weergegeven.

4. Selecteer de naam van de aangesloten printer in de lijst printermodellen en klik op [Toevoegen].

5. Sluit het printerinstallatieprogramma af.