Herstel/parallel afdrukken inschakelen

Als er geen instellingen in het tabblad [Herstel-/parallel afdrukken] beschikbaar zijn, volgt u de onderstaande procedure.

1. Start DeskTop Binder-SmartDeviceMonitor for Client en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram DeskTop Binder-SmartDeviceMonitor for Client in de werkbalk.

2. Klik op [Instellingen van uitgebreide functies], schakel vervolgens het selectievakje [Herstelafdrukken/parallel afdrukken instellen voor elke poort] in.

3. Klik op [OK] om het dialoogvenster [Instellingen van uitgebreide functies] te sluiten.