Menu printereigenschappen

Hierna volgt uitleg over instellingen en betekenissen van functies in het scherm Printereigenschappen. Selecteer [Printereigensch.] nadat u op de toets [Gebruikerstoepassingen/Teller] gedrukt heeft. Raadpleeg voor meer informatie de Bedieningshandleiding Standaardinstellingen.

Lijst / Proefafdruk

Menu

Beschrijving

Meerdere lijsten

U kunt de configuratiepagina afdrukken en het foutenlogbestand.

Configuratiepagina

U kunt de huidige configuratiewaarden van het apparaat afdrukken.

Foutenlogboek

U kunt de lijst afdrukken met alle fouten die tijdens het afdrukken zijn geregistreerd.

Menulijst

U kunt een Menulijst afdrukken met de functiemenu's van het apparaat.

PCL configuratie / Lettertypepagina

U kunt de huidige PCL-configuratie en een lijst geïnstalleerde PCL-lettertypen afdrukken.

PS config. / Lettertypepagina

U kunt de huidige PS-configuratie en een lijst geïnstalleerde Postscript-lettertypen afdrukken.

Dit menu kunt u alleen selecteren als de optionele PostScript 3-eenheid is geïnstalleerd.

PDF config. / Lettertypepagina

U kunt de huidige PDF-configuratie en een lijst geïnstalleerde PDF-lettertypen afdrukken.

Dit menu kunt u alleen selecteren als de optionele PostScript 3-eenheid is geïnstalleerd.

Hex dump

U kunt afdrukken in de modus Hex dump.

Onderhoud

Menu

Beschrijving

Menu beveiligen

Met deze functie kunt u menu-instellingen beschermen tegen per ongeluk wijzigen. Zo wordt het onmogelijk menu-instellingen met normale procedures te wijzigen tenzij u de vereiste toetsen gebruikt.

In een netwerkomgeving kunnen alleen beheerders wijzigingen in menu-instellingen maken.

Lijst- / Proefafdruk beveiligd

U kunt het menu [Lijst- Proefafdruk] beveiligen.

Verwijder alle tijdelijke afdruktaken

U kunt alle afdruktaken die tijdelijk in het apparaat zijn opgeslagen, verwijderen.

Verwijder alle opgeslagen afdr.taken

U kunt alle afdruktaken die in het apparaat zijn opgeslagen, verwijderen.

4 Color Graphic Mode (Vierkleuren grafische modus)

U kunt de afbeeldingsdichtheid aanpassen.

Systeem

Menu

Beschrijving

Foutenlogboek afdrukken

U kunt een foutrapport afdrukken als er een printer- of geheugenfout optreedt.

Automatisch doorgaan

U kunt deze optie selecteren om Automatisch doorgaan in te schakelen.

Als deze functie Aan is, wordt na een systeemfout het afdrukken hervat.

Geheugenoverloop

Selecteer deze optie om een foutrapport geheugenoverflow af te drukken.

Taakscheiding

U kunt Taakscheiding inschakelen.

Dit menu kan alleen worden gekozen als een finisher (optioneel) is geïnstalleerd.

180 graden roteren

Om aan te geven of het beeld 180° moet worden gedraaid ten opzichte van de papierrichting.

Tijd. afdr.taken autom. verw.

U kunt kiezen om afdruktaken die tijdelijk in het apparaat zijn opgeslagen, automatisch te verwijderen.

Opgesl. afdr.tk. autom. verw.

U kunt kiezen om afdruktaken die in het apparaat zijn opgeslagen, automatisch te verwijderen.

Originele afdruktakenlijst

U kunt het scherm Standaardprinter instellen als u op [Afdruktaken] drukt.

Gebruik van geheugen

U kunt de hoeveelheid van het geheugen selecteren dat wordt gebruikt in Lettertypeprioriteit of Kaderprioriteit, op basis van het papierformaat of de resolutie.

Duplex

U kunt instellen of u op beide zijden van alle pagina's afdrukt.

Kopieën

U kunt het aantal afdruksets specificeren.

Deze instelling wordt uitgeschakeld als het aantal af te drukken pagina's is ingesteld met het printerstuurprogramma of andere opdracht.

Blanco pagina afdrukken

U kunt instellen of u blanco pagina's afdrukt of niet.

Afbeelding spoolen

U kunt aangeven om de afbeeldingen te spoolen. De afdruktaken die van de computer worden doorgestuurd worden tijdelijk op de harde schijf van het apparaat bewaard als bitmapafbeelding die zal worden afgedrukt zodra de transmissie klaar is. Indien meer dan een afdruktaak wordt doorgestuurd, wordt voor elke taak een spoolafbeelding afgedrukt.

Wachttijd gereserveerde taak

U kunt opgeven hoelang het apparaat wacht met het ontvangen van een afdruktaak alvorens het andere functies, zoals de kopieer- en scanfunctie, laat onderbreken.

Printertaal

U kunt de printertaal specificeren.

Sub papierformaat

U kunt de functie papierformaat automatisch vervangen inschakelen (A4LT).

Papierformaat

U kunt het standaardpapierformaat selecteren.

Briefpapier instelling

U kunt af te drukken afbeeldingsoriginelen roteren.

Bij het afdrukken worden originele beelden altijd 180 graden geroteerd. Daarom is de uitvoer mogelijk niet zoals u verwacht wanneer u afdrukt op papier met een vooraf ingestelde afdrukrichting zoals briefhoofden of voorbedrukt papier.

Handinvoer instellingsprioriteit

U kunt opgeven welke van de twee opties, (Printer) Stuurprogramma/opdracht of apparaatinstellingen, prioriteit heeft bij het bepalen van het papierformaat voor de handinvoer.

Afdruk zonder marges

U kunt instellen of u op het volledige blad afdrukt of niet.

Standaard printertaal

U kunt de standaardprintertaal instellen als het apparaat de printertaal niet automatisch kan vinden.

Veranderen van lade

U kunt instellen om over te schakelen van papierlade.

Host interface

Menu

Beschrijving

I/O-buffer

U kunt het formaat van de I/O-buffer instellen. Normaal gesproken is het niet nodig deze instelling te wijzigen.

I/O-timeout

U kunt instellen hoeveel seconden het apparaat moet wachten alvorens een afdruktaak te beëindigen. Als doorgaans midden in andere afdruktaak gegevens binnenkomen via een andere poort, dient u de time-out periode groter te maken.

PCL menu

Menu

Beschrijving

Richting

U kunt de paginarichting instellen.

Formulierregels

U kunt het aantal lijnen per pagina instellen.

Lettertype bron

U kunt de opslaglocatie van het standaardlettertype instellen.

Lettertypenummer

U kunt de ID van het door u gekozen standaardlettertype instellen.

Puntgrootte

U kunt de puntgrootte instellen die u voor het geselecteerde lettertype wilt gebruiken.

Font Pitch

U kunt het aantal tekens per inch van het geselecteerde lettertype instellen.

Symbolenset

U kunt de set afdrukbare tekens voor het geselecteerde lettertype specificeren.

Courier lettertype

U kunt een courier-lettertype selecteren.

Vergroot A4 breedte

U kunt de breedte van het afdrukbare gebied groter maken (wanneer u op A4 afdrukt met PCL).

Van CR naar LF

Indien ingeschakeld (Aan) wordt een carriage-return achter elke line-feed geplakt: CR=CR, LF=CRmintekenLF, FF=CRmintekenFF.

Resolutie

U kunt de resolutie van de afdruk instellen in dots per inch.

PS Menu (optioneel)

Menu

Beschrijving

Gegevensnotatie

U kunt een gegevensindeling selecteren.

Resolutie

U kunt de resolutie van de afdruk instellen in dots per inch.

Color Setting (Kleurinstelling)

U kunt een RGB-instelling maken.

Color Profile (Kleurprofiel)

U kunt het kleurprofiel instellen.

PDF Menu (optioneel)

Menu

Beschrijving

PDF wachtwoord wijzigen

U kunt het wachtwoord instellen voor het PDF-bestand dat PDF direct afdrukken uitvoert.

PDF Groepswachtwoord

U kunt het groepswachtwoord instellen dat al bij DeskTopBinder Lite is opgegeven.

Resolutie

U kunt de resolutie van de afdruk instellen in dots per inch.

Color Setting (Kleurinstelling)

U kunt een RGB-instelling maken.

Color Profile (Kleurprofiel)

U kunt het kleurprofiel instellen.