HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

Specificaties

Dit gedeelte bevat de elektronische en hardwarespecificaties van het apparaat, inclusief informatie over zijn opties.

Onderdeel

Specificaties

Resolutie

600 × 600 dpi

Afdruksnelheid

Type 1:

• Kleur: 55 ppm

• Zwart-wit: 60 ppm

Type 2:

• Kleur: 70 ppm

• Zwart-wit: 75 ppm

(A4afbeelding, 81/2 " afbeelding 11 "afbeelding normaal papier)

De afdruksnelheid is afhankelijk van het apparaat. Kijk welk type apparaat u heeft. Raadpleeg de Bedieningshandleiding Standaardinstellingen.

Interface

Standaard:

• Ethernet interface (100BASEafbeeldingTX / 10BASEafbeeldingT)

• USB 2.0-interface

Optie:

• Giga Ethernet Interface (1000BASEafbeeldingTX, 100 BASEafbeeldingTX, 10 BASEafbeeldingT)

• IEEE 1284 parallelle interface

Gebruik een standaard 36afbeeldingpins printerkabel met een maximale lengte van 3 meter (10 feet).

• IEEE 802.11a/b/g of IEEE 802.11 b/g wireless LAN interface

• Bluetooth-interface

Netwerkprotocol

IPv4, IPv6, IPX/SPX, AppleTalk

Printertaal

Standaard: PCL 6/5c, RPCS

Optie: PostScript 3, PDF

Lettertypen

PCL 6/5c:

Monotype Imaging 35 Intellifonts, 10 TrueType lettertypes, 13 International lettertypes.

PostScript 3:

136 lettertypen (Type 2:24, Type 14:112)

Geheugen

1,5 GB

Harde schijf

Opslagcapaciteit: 320 GB

USB-interface (Standaard)

• Ondersteund besturingssysteem:

Windows Me / 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2, MacOS 10.3.3 of later

• Transmissiespec.

USB 2.0 Standaard

• Aansluitbaar apparaat:

Apparaten die geschikt zijn voor USB 2.0 Standaard

Opmerking