Afdrukken met parallele verbinding

Hier wordt beschreven hoe u het PCL- of RPCS-printerstuurprogramma kunt installeren met gebruik van de parallelle poort.

Om een apparaat te gebruiken dat via een parallelle interface is aangesloten, klikt u op [LPT1] wanneer u het printerstuurprogramma installeert.

Belangrijk

Het PCL- of RPCS-stuurprogramma installeren

1. Sluit alle toepassingen af die momenteel worden uitgevoerd.

2. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

De installer start.

3. Selecteer een interfacetaal, en klik vervolgens op [OK].

De standaardinterfacetaal is Engels.

4. Klik op [PCL/RPCS Printerstuurprogramma's].

5. De softwaregebruiksrechtovereenkomst verschijnt in het dialoogvenster [Gebruiksrechtovereenkomst].

Klik nadat u de overeenkomst gelezen heeft op [Ik accepteer de overeenkomst.] en klik vervolgens op [Volgende >].

6. Selecteer een printerstuurprogramma dat u wilt gebruiken in het dialoogvenster [Selecteer het programma].

U kunt verschillende printerstuurprogramma's selecteren.

7. Klik op [Volgende >].

8. Schakel het selectievakje [Printernaam] in om het printermodel dat u wilt gebruiken, te selecteren.

De printernaam kan gewijzigd worden in het vak [Wijzig instellingen voor 'Printernaam'].

9. Dubbelklikkoppeltekenop de printernaam om de printerinstellingen te bekijken.

De details die worden weergegeven in [Opmerking], [Stuurprogramma], en [Poort] zijn afhankelijk van het besturingssysteem, het printermodel en de poort.

10. Controleer of [LPT1:] wordt weergegeven in [Poort].

11. Selecteer het vakje [Standaardprinter] om de printer als standaardprinter te configureren.

12. Klik op [Voltooien].

De installatie van het printerstuurprogramma start.

13. Selecteer nadat de installatie voltooid is een van de opties om de computer nu of later opnieuw op te starten en klik vervolgens op [Voltooien].

Start de computer opnieuw om de installatie te voltooien.