Windows Vista - USB

Belangrijk

Als het printerstuurprogramma al geïnstalleerd is en plugafbeeldingenafbeeldingplay is ingeschakeld, verschijnt het pictogram van de printer die is aangesloten op de 'USB'-poort in het venster [Printers].

De printerstuurprogramma's kunnen geïnstalleerd worden vanaf de cd-rom die bij het apparaat geleverd wordt.

Als het printerstuurprogramma nog niet geïnstalleerd is volgt u de plugafbeeldingenafbeeldingplay-instructies voor het installeren vanaf de meegeleverde cd-rom.

1. Sluit het apparaat aan op de computer met een USB-kabel.

Maak de USB-kabel goed vast.

Het dialoogvenster [Nieuwe hardware gevonden] verschijnt.

2. Klik op [Lokaliseer en installeer software stuurprogramma (Aanbevolen)].

Als het dialoogvenster [Beheer gebruikersaccount] verschijnt klikt u op [Doorgaan].

3. Klik op [Niet online zoeken].

Er verschijnt een melding om de geleverde cd-rom in het apparaat te steken.

4. Plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation van de computer.

De zoekopdracht naar het printerstuurprogramma begint en er verschijnt een lijst printerstuurprogramma's.

5. Selecteer de printer die u wilt gebruiken en klik vervolgens op [Volgende].

Als het bericht [Windows kan de uitgever van deze stuurprogrammasoftware niet verifiëren] verschijnt, klikt u op [De stuurprogramma-software toch installeren].

6. Klik op [Sluiten].

Als de installatie goed is verlopen verschijnt het pictogram van de printer die is aangesloten op de 'USB001'-poort in het venster [Printers].