SmartDeviceMonitor for Client Poort gebruiken

Belangrijk

SmartDeviceMonitor for Client installeren

1. Sluit alle toepassingen af die momenteel worden uitgevoerd.

2. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

De installer start.

3. Selecteer een interfacetaal, en klik vervolgens op [OK].

De standaardinterfacetaal is Engels.

4. Click [DeskTopBinder koppelteken SmartDeviceMonitor for Client].

5. Er wordt een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd alle overige toepassingen af te sluiten. Sluit alle toepassingen af en klik vervolgens op [Volgende >].

6. De gebruiksrechtovereenkomst voor de software verschijnt in het dialoogvenster [Gebruiksrechtovereenkomst]. Nadat u de inhoud gelezen heeft klikt u op [Ja].

7. Klik op [Volledige installatie] of [Aangepast installeren].

[Volledige installatie] installeert alle vereiste toepassingen: DeskTopBinder Lite en SmartDeviceMonitor for Client.

[Volledige installatie] installeert geselecteerde toepassingen.

8. Volg de instructies op het display en klik op [Volgende >] om door te gaan met de volgende stap.

9. Nadat de installatie is voltooid, selecteert u de optie om de computer nu opnieuw op te starten of de optie om dit later te doen. Vervolgens klikt u op [Voltooien].

Start de computer opnieuw om de installatie te voltooien.