Bij gebruik van netwerkhulpprogramma's

Wanneer het apparaat is aangesloten op een netwerk, neemt u dan het volgende in acht wanneer u het apparaat instelt of de instellingen wijzigt:

Raadpleeg de handleiding en de Help voor ScanRouter afleversoftware voor meer informatie.

Wanneer u een inbelrouter heeft aangesloten in een netwerkomgeving

De instellingen voor de te verbinden afleveringsserver moeten juist gemaakt worden voor het apparaat met de ScanRouter afleveringssoftware, Auto Document Link of DeskTopBinder. Stel daarbij apparaten in met de I/O-instellingen van het beheerderhulpprogramma van de ScanRouter afleveringssoftware.

Indien de netwerkomgeving verandert, pas de afleveringsserver hierop aan met het apparaat, het beheerderhulpprogramma van de clientcomputers, Auto Document Link en DeskTopBinder. Stel daarbij de juiste informatie in voor de verbonden apparaten met de I/O-instellingen van het beheerderhulpprogramma van de ScanRouter afleveringssoftware.

Belangrijk

• Wanneer het apparaat is ingesteld om met de afleveringsserver te verbinden via een inbelrouter, zal de router inbellen en online gaan telkens wanneer een verbinding met de afleveringsserver gemaakt wordt. Er kunnen telefoonkosten gemaakt worden.

Wanneer u bent aangesloten op een computer waarvoor u de inbeloptie gebruikt

• Installeer de ScanRouter afleveringssoftware niet op een computer waarvoor u de inbeloptie moet gebruiken.

• Wanneer u de ScanRouter afleveringssoftware, DeskTopBinder, Auto Document Link of een TWAIN-driver op een computer met inbelverbinding gebruikt, is het mogelijk dat de inbelverbinding gemaakt wordt bij verbinding naar de afleveringsserver en andere apparatuur, afhankelijk van de installatie. Als op de computer automatische verbinding met het internet is ingesteld, verschijnt het bevestigingsdialoogvenster niet en telefoonkosten worden gemaakt zonder dat u daar weet van heeft. Om onnodige verbingen te voorkomen moet de computer zo worden ingesteld dat er altijd een dialoogvenster verschijnt voordat een verbinding wordt gemaakt. Maak geen onnodige verbindingen wanneer u bovengenoemde software gebruikt.