Koptekst overslaan
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

DNS-servers bedoeld voor werking

Voor statische IP-instelling

• Microsoft DNS-servers met standaard eigenschappen van Windows 2000 Server/Windows Server 2003

• BIND 8.2.3 of hoger

Voor DHCP-setup, wanneer de printer het A-bestand updatet

• Microsoft DNS-servers met standaard eigenschappen van Windows 2000 Server/Windows Server 2003

• Microsoft DNS-servers met standaard eigenschappen van Windows 2000 Server/Windows Server 2003

Voor DHCP-setup, wanneer de DHCP-server bestanden updatet.

• Microsoft DNS-servers met standaard eigenschappen van Windows 2000 Server/Windows Server 2003

• BIND 8.2.3 of hoger

• DNS-servers met standaard eigenschappen van NetWare 5 (of een hogere versie)

Voor IPv6-instelling

• Microsoft DNS-servers met standaard eigenschappen van Windows Server 2003

• BIND 9.2.3 of hoger