lpr

Gebruik de opdracht "lpr" om de LPR-instellingen weer te geven en te configureren.

Instelling weergeven

msh> lpr

De hostnaam controleren bij het verwijderen van de taak

msh> lpr chkhost {on|off}

Wanneer "aan" is geselecteerd, kunt u afdruktaken verwijderen van het IP-adres van de host die de afdruktaak stuurde. Wanneer LPR is uitgeschakeld, kunt u ook afdruktaken verwijderen die door andere IP-adressen gestuurd zijn dan die van de host.

Afdrukfout Opsporingsfunctie

lpr prnerrchk {on|off}

Wanneer u dit op "aan" zet, stopt de printer met het ontvangen van gegevens en wacht tot de fout is hersteld voordat een taak verder verwerkt wordt.