ipv6

Gebruik de opdracht "ipv6" om IPv6-instellingen weer te geven en te configureren.

Instelling weergeven

msh> ipv6

Staatloos adres IPv6

msh> ipv6 stateless {on|off}

Wanneer "aan" is geselecteerd, vraagt de IPv6 informatie die nodig is voor het statusvol aanhouden van de verbinding met de router zolang de printer aan staat. Deze instelling zorgt ervoor dat het mogelijk is om constant informatie te verkrijgen via de router en vernieuwt regelmatig de effectieve periode van het statusloze adres.