Het aantal afgedrukte pagina' terugzetten op 0.

Volg de onderstaande procedure om per gebruiker het aantal aantal afgedrukte pagina's terug te zetten op 0.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin User Management Tool.

2. Klik op het tabblad [Gebruiksoverzicht per gebruiker] van User Management Tool.

3. Selecteer de gebruiker van wie u de informatie wilt terugzetten.

4. Klik in het menu [Bewerken] op [Gebruikerstellers op nul zetten].

Illustratie applicatiescherm

5. Schakel het selectievakje in voor de items die u wilt terugzetten en klik vervolgens op [OK].

Er verschijnt een bevestigende melding.

6. Klik op [OK].

Het aantal voor het geselecteerde papiertype wordt op 0 gezet en bij [Status] wordt [Aangepast] weergegeven.

7. Klik in het menu [Bewerken] op [Instellingen toepassen].

Illustratie applicatiescherm

De wijzigingen worden doorgevoerd in de informatie op het tabblad Informatie gebruikersteller.

8. Klik op [Afsluiten] in het menu [Bestand] om User Management Tool af te sluiten.