Faxinformatie afdrukken via een webbrowser

Druk ontvangen documenten af die zijn opgeslagen in het apparaat.

1. Start een webbrowser.

2. Geef "http://(IPv4-adres, IPv6-adres of hostnaam van dit apparaat)/" op in de adresbalk.

De beginpagina van Web Image Monitor wordt weergegeven.

3. Klik op [Ontvangen faxbestand] in het linkerdeelvenster.

Het overzicht van ontvangen faxdocumenten verschijnt.

4. Schakel het selectievakje naast het af te drukken faxdocument in.

Bij het bekijken van een lijst met de faxdocumenten kunt u de miniatuurweergave, pictogramweergave of detailweergave selecteren. Klik op Illustratie van scherm webbrowser, Illustratie van scherm webbrowser of Illustratie van scherm webbrowser.

5. Klik op [Afdr].

6. Klik op [Afdr].

Om het afdrukken te annuleren, drukt u op [Annuleren] voordat u op [Afdr.] drukt.

7. Klik op [OK].

Het display keert terug naar stap 5.

8. Sluit de Webbrowser.