Ontvangen faxdocumenten bekijken via een webbrowser

Controleer de inhoud van ontvangen documenten die op het apparaat zijn opgeslagen.

1. Start een webbrowser.

2. Geef "http://(IPv4-adres, IPv6-adres of hostnaam van dit apparaat)/" op in de adresbalk.

De beginpagina van Web Image Monitor wordt weergegeven.

3. Klik op [Ontvangen faxbestand] in het linkerdeelvenster.

4. Wanneer u een gebruikerscode heeft geprogrammeerd voor het opgeslagen ontvangstbestand, voert u deze code in en drukt u vervolgens op [OK].

Er verschijnt een overzicht van de ontvangen faxdocumenten.

Als de geprogrammeerde gebruikerscode is gewist met de functie Adresboekmanagement in Systeeminstellingen, verschijnt het bericht dat een onjuiste gebruikerscode is ingevoerd. Als dit het geval is, programmeert u opnieuw een gebruikerscode.

5. Klik op het eigenschappenpictogram Illustratie van scherm webbrowser van het gewenste faxdocument.

Bij het bekijken van een lijst met de faxdocumenten kunt u de miniatuurweergave, pictogramweergave of detailweergave selecteren. Klik op Illustratie van scherm webbrowser, Illustratie van scherm webbrowser of Illustratie van scherm webbrowser.

6. Bekijk de inhoud van het faxdocument.

7. Om het ontvangen faxdocument te downloaden, klikt u op [PDF] of [Meerdere pagina's TIFF] en klikt u vervolgens op [Downloaden].

Er verschijnt een dialoogvenster waarin het downloaden wordt bevestigd.

Als u [PDF] selecteert, voert u de noodzakelijke "PDF Bestand Beveiligingsinstellingen" uit voordat u op [Downloaden] klikt. Acrobat Reader start en het geselecteerde document wordt weergegeven.

8. Sluit de Webbrowser.