Als bestanden opslaan

U kunt het faxdocument opslaan in TIFF-opmaak (TIFF-F).

1. Klik op [Verzendopties].

Het tabblad [Verzendopties] wordt weergegeven.

2. Schakel het selectievakje [Als bestanden opslaan] in.

3. Klik op [Opslaan naar...].

4. Selecteer een map in de map-boomstructuur.

5. Selecteer een methode om het bestand een naam te geven.

Om handmatig een bestandsnaam in te voeren, schakelt u het selectievakje [Geef bestandsnaam op bij het opslaan] in. Om het bestand automatisch een naam te geven en op te slaan, schakelt u het selectievakje [Automatisch een nieuw bestand maken] in.

6. Klik op [OK].

7. Klik op [Opslaan] of [Opslaan & versturen].

Als u [Automatisch een nieuw bestand maken] heeft geselecteerd, krijgt het afbeeldingsbestand een naam toegewezen en wordt het opgeslagen in de aangegeven map.

De bestandnaam wordt RicHHMMSS.tif (HH: uren, MM: minuten, SS: seconden).

8. Voer een bestandsnaam in.

U kunt bij deze stap ook de map wijzigen.

9. Klik op [Opslaan].

Het afbeeldingsbestand wordt opgeslagen in de aangegeven map.