Een opgeslagen bestand verzenden

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe faxdocumenten moeten worden opgeslagen en beheerd in de Document Server.

De Document Server kan documenten van verschillende toepassingen opslaan.

De documenten die worden opgeslagen met de faxfunctie kunnen via de fax worden verzonden.

Opslaan in de Document Server biedt de volgende mogelijkheden:

U kunt meerdere documenten als één document afdrukken en verzenden of tegelijkertijd met gescande originelen verzenden. Volg de instructies onder [Sel. opgesl. best.] bij het verzenden of afdrukken van opgeslagen documenten.

Illustratie van opslaan van document

Verwante onderwerpen

Een document opslaan
Opgeslagen documenten verzenden
Opgeslagen documenten afdrukken
Opgeslagen documentinformatie wijzigen
Een opgeslagen document verwijderen