Informatieboxdocumenten verwijderen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een in een Informatiebox opgeslagen bestand verwijdert.

1. Druk op [Wijz TX/Inf].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Bestand informatiebox opslaan/verwijderen/afdrukken].

3. Druk op [Verwijderen].

4. Selecteer de box waarin het bericht dat u wilt afdrukken, is opgeslagen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5. Wanneer een wachtwoord wordt ingesteld voor de box, voert u het wachtwoord in en drukt u vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] voordat u op [OK] drukt en probeert u het opnieuw.

Om het invoeren van een wachtwoord te annuleren, drukt u op [Annuleren]. Het display keert terug naar dat bij stap 4.

6. Druk op [Ja].

Om het wissen te stoppen, drukt u op [Nee]. Het display keert terug naar dat bij stap 4.

Herhaal vanaf stap 4 om nog een in een andere box opgeslagen bestand te verwijderen.

7. Druk tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.