NCP-kansion haku manuaalisesti

Tässä luvussa kerrotaan, miten NCP-kansio haetaan manuaalisesti.

1Paina [Muuta] kohdassa "Polku".

2Syötä polku, josta kansio löytyy.

3Paina [OK].

4Tarkista, että polku on oikein määritetty painamalla [Yhteystesti].

5Paina [Poistu].

Huom.

• Jos "Yhteystapa"-asetus on [NDS] ja NDS-puun nimi on "puu", kontekstin nimi mukaan luettuna sijainti on "konteksti", sijainnin nimi "sijainti" ja kansion nimi "kansio", polku on "\\puu\sijainti. konteksti\kansio".

• Jos "Yhteystapa"-asetus on [Bindery] ja NetWare-palvelimen nimi on "palvelin" ja sijainnin nimi on "sijainti" ja kansion nimi on "kansio", polku on "\\palvelin\sijainti\kansio".

• Polussa saa olla enintään 128 merkkiä.

• Jos yhteyden testaus epäonnistuu, tarkista asetukset ja yritä uudelleen.