FTP-kansion tallentaminen

Tässä luvussa kerrotaan, miten FTP-kansio tallennetaan.

1Paina [Järjestelmäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Pääkäyttäjän työkalut].

3Paina [Osoitekirjan hallinta].

4Tarkista, että [Tallenna / Muuta] on valittuna.

5Valitse nimi, jonka kansion haluat tallentaa.

Voit etsiä tallennetun nimen, faksinumeron, kansion nimen, sähköpostiosoitteen tai IP-faksikohteen mukaan.

6Paina [Todennus], ja paina sitten [kuvaSeur.].

7Paina [Muut todennustiedot] kohdan "Kansiotodennus" oikealla puolella.

Kun valittuna on [Älä määritä], kohdassa Tiedostonsiirron oletuskäyttäjänimi / Salasana (Lähetys) määritetty FTP-käyttäjänimi ja FTP-salasana ovat voimassa. Katso lisätietoja kohdasta "Tiedostonsiirto".

8Paina [Muuta] kohdassa "Sisäänkirjautumisnimi".

9Syötä sisäänkirjautumisnimi, ja paina sitten [OK].

10Paina [Muuta] kohdassa "Sisäänkirjautumissalasana".

11Syötä salasana ja paina sitten [OK].

12Vahvista salasana syöttämällä se uudelleen ja painamalla sen jälkeen [OK].

13Paina [Kansio].

14Paina [FTP].

Käyttöpaneelin näyttö

15Paina [Muuta] kohdassa "Palvelimen nimi".

16Syötä palvelimen nimi ja paina [OK].

17Paina [Muuta] kohdassa "Polku".

18Näppäile polku ja paina [OK].

Voit syöttää absoluuttisen polun seuraavasti: "/käyttäjä/tietokone/käyttäjänimi" tai suhteellisen polun seuraavasti: "hakemisto/alihakemisto".

Jos polkua ei määritetä, sisäänkirjautumiskansioksi tulee nykyinen kansio.

Voit näppäillä myös IPv4-osoitteen.

Polussa saa olla enintään 128 merkkiä.

19Voit muuttaa portin numeroa painamalla [Muuta] kohdassa "Portin nro".

20Syötä portin numero numeronäppäimillä, sitten paina [image] -näppäintä.

Voit syöttää arvon 1 - 65535.

21Tarkista, että polku on oikein määritetty painamalla [Yhteystesti].

22Paina [Poistu].

Jos yhteyden testaus epäonnistuu, tarkista asetukset ja yritä uudelleen.

23Paina [OK].

24Paina [Poistu].

25Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Katso nimen tallentamisohjeet kohdasta "Nimien tallentaminen".

• Käyttäjänimessä saa olla enintään 64 merkkiä.

• Salasana voi olla enintään 64 merkkiä pitkä.

• Palvelimen nimessä saa olla enintään 64 merkkiä.

• Jos käyttäjän todennus on määritetty, ota yhteyttä pääkäyttäjään.