SMB-kansiokohteen tallentaminen

Tässä luvussa kerrotaan, miten SMB-kansiokohde tallennetaan.

1Paina [Järjestelmäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Pääkäyttäjän työkalut].

3Paina [Osoitekirjan hallinta].

4Tarkista, että [Tallenna / Muuta] on valittuna.

5Valitse nimi, jonka kansion haluat tallentaa.

Paina nimen näppäintä tai näppäile tallennettu numero numeronäppäimillä.

6Paina [Todennus], ja paina sitten [kuvaSeur.].

Käyttöpaneelin näyttö

7Paina [Muut todennustiedot] kohdan "Kansiotodennus" oikealla puolella.

Kun valittuna on [Älä määritä], kohdassa Tiedostonsiirron oletuskäyttäjänimi / Salasana (Lähetys) määritetty SMB-käyttäjänimi ja SMB-salasana ovat voimassa.

8Paina [Muuta] kohdassa "Sisäänkirjautumisnimi".

9Syötä sisäänkirjautumisnimi, ja paina sitten [OK].

10Paina [Muuta] kohdassa "Sisäänkirjautumissalasana".

11Syötä salasana ja paina sitten [OK].

12Vahvista salasana syöttämällä se uudelleen ja painamalla sen jälkeen [OK].

13Paina [Kansio].

14Paina [SMB].

Voit määrittää kansion joko syöttämällä polun käsin tai etsimällä kansiota verkosta.

Käyttöpaneelin näyttö

15Määritä polku.

Katso lisätietoja polun syöttämisestä käsin kohdasta "SMB-kansion haku käsin".

Katso lisätietoja kansion hakemisesta Selaa verkkoa -toiminnolla kohdasta "SMB-kansion haku selaa verkkoa -toiminnolla".

16Tarkista, että polku on oikein määritetty painamalla [Yhteystesti].

17Paina [Poistu].

Jos yhteyden testaus epäonnistuu, tarkista asetukset ja yritä uudelleen.

18Paina [OK].

19Paina [Poistu].

20Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Katso nimen tallentamisohjeet kohdasta "Nimien tallentaminen".

• Käyttäjänimessä saa olla enintään 64 merkkiä.

• Salasana voi olla enintään 64 merkkiä pitkä.

• Polussa saa olla enintään 128 merkkiä.

• Jos käyttäjän todennus on määritetty, ota yhteyttä pääkäyttäjään.