Sähköpostin vastaanottajan tallentaminen

Tässä luvussa kerrotaan, miten sähköpostin vastaanottaja tallennetaan.

1Paina [Järjestelmäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Pääkäyttäjän työkalut].

3Paina [Osoitekirjan hallinta].

4Tarkista, että [Tallenna / Muuta] on valittuna.

5Valitse nimi, jonka sähköpostiosoitteen haluat tallentaa.

Paina nimen näppäintä tai näppäile tallennettu numero numeronäppäimillä.

6Paina [Sähköposti].

7Paina [Muuta].

Käyttöpaneelin näyttö

8Kirjoita sähköpostiosoite.

Käyttöpaneelin näyttö

9Paina [OK].

10Valitse [Sähköposti/ Internet-faksi] tai [Vain Internet-faksi].

Jos valittuna on [Sähköposti/Internet-faksi], tallennetut sähköpostiosoitteet näkyvät faksinäytön Internet-faksi- ja sähköpostifaksinäytöllä sekä skannerinäytön osoitenäytöllä.

Jos valittuna on [Vain Internet-faksi], tallennetut sähköpostiosoitteet näkyvät vain faksinäytön Internet-faksinäytöllä.

11Jos haluat käyttää Internet-faksia, määritä, käytetäänkö "SMTP-lähetys"-toimintoa.

12Paina [OK].

13Paina [Poistu].

14Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Sähköpostiosoitteessa voi olla enintään 128 merkkiä.

• Katso nimen tallentamisohjeet kohdasta "Nimien tallentaminen".