Faksin otsikkorivin tallentaminen

Tässä luvussa kerrotaan faksin otsikkorivitiedoista.

Voit lähettää toiselle osapuolelle tietoja, kun lähetät tai vastaanotat faksia. Tiedot näkyvät toisen laitteen näytöllä ja tulostuvat raportiksi. Seuraavia tietoja voidaan lähettää.

Tärkeää

• Voit vahvistaa tallennetut asetukset Käyttäjän parametrien luettelosta. Suosittelemme tulostamaan Käyttäjän parametrien luettelon ja käyttämään sitä, kun tallennat tai muutat asetuksia. Katso "Parametriasetukset".

Faksin otsikkorivi

Faksin otsikkorivin tiedot tulostuvat jokaisen lähettämäsi faksin ylätunnisteeksi. Faksin otsikkoriviltä on hyvä käydä ilmi nimitiedot.

Tallennusvaihtoehdot ovat Otsikkorivi 1 ja Otsikkorivi 2. Kun lähetät alkuperäisiä käyttämällä kohdeluetteloa, voit valita, kumpi faksin otsikkorivi tulostetaan toisen osapuolen vastaanottamaan asiakirjaan.

Faksin otsikkorivissä voi olla enintään 32 aakkosnumeerista merkkiä ja symbolia.

Voit käyttää kirjaimia, symboleja, numeroita ja välejä.

Voit määrittää, tulostetaanko faksin otsikkorivi, käyttämällä [Tulosta otsikkorivi] -asetusta kohdassa "Valinnat". Lisätietoja otsikkorivin tulostuksesta, katso Faksin käyttöohje.

Oma nimi

Oma nimi lähetetään toiselle osapuolelle, kun lähetät tai vastaanotat faksin. Tämän nimen tulisi sisältää sinun nimesi. Oma nimi näkyy toisen laitteen näytöllä ja se tulostuu raporttiin.

Oma nimi toimii vain, kun toinen laite on samaa mallia ja siinä on Oma nimi -toiminto.

Omassa nimessä voi olla enintään 20 aakkosnumeerista merkkiä ja symbolia.

Oma faksinumero

Lähettäjän oma faksinumero lähetetään toiselle osapuolelle faksia lähetettäessä.

Vastaanotetun faksin numero näkyy toisen laitteen näytössä ja tulostuu raporttiin.

Toiminto on käytettävissä riippumatta toisen osapuolen laitteen valmistajasta.

Omassa faksinumerossa voi olla enintään 20 numeroa, välilyönti ja merkki "+".

Huom.

• Lisätietoja otsikkorivin tulostuksesta, katso Faksin käyttöohje.