Laitteen kytkeminen IEEE 1284 -liitäntään

Tässä jaksossa selostetaan, kuinka IEEE 1284 -liitäntäkaapeli kytketään IEEE 1284 -liitäntäkorttiin.

TÄRKEÄÄ

• Liitoksissa isäntätietokoneeseen (ja/tai muualle) on käytettävä kunnolla suojattuja ja maadoitettuja kaapeleita ja liittimiä päästörajojen vuoksi.

1Varmista, että virta on katkaistu laitteen virtakytkimestä.

2Sammuta tietokone.

3Kytke IEEE 1284 -liitäntäkaapeli IEEE 1284 -porttiin.

IEEE 1284 -liitäntäkaapeli

4Kytke kaapelin toinen pää tietokoneen vastaavaan liitäntään.

Tarkista tietokoneen liitännän muoto. Laita kaapeli tiukasti paikalleen.

5Kytke laitteeseen virta päävirtakytkimestä.

6Käynnistä tietokone.

Windows 95-/98-/Me-/2000-/XP -käyttöjärjestelmää ja Windows Server 2003 -käyttöjärjestelmää käytettäessä tulostusohjaimen asennusnäyttö voi tulla näkyviin, kun tietokone käynnistetään. Jos näin tapahtuu, paina [Peruuta].

Huom.

• Lisätietoja virran kytkemisestä pääkytkimestä, katso Tietoja laitteesta.

• Lisätietoja tulostinohjaimen asennuksesta, katso Tulostimen käyttöohje.