Laitteen kytkeminen USB-käyttöliittymään

Tässä jaksossa selostetaan, kuinka USB2.0-liitäntäkaapeli kytketään USB2.0-porttiin.

TÄRKEÄÄ

• Liitoksissa isäntätietokoneeseen (ja/tai muualle) on käytettävä kunnolla suojattuja ja maadoitettuja kaapeleita ja liittimiä päästörajojen vuoksi.

1Kytke USB2.0-liitäntäkaapeli USB2.0-porttiin.

Laitteen kytkeminen USB-liitäntäkaapeliin

2Kytke toinen pää isäntäkoneen USB2.0-porttiin.

Huom.

• Tämän laitteen mukana ei tule USB-kaapelia. Hanki oikeantyyppinen kaapeli laitetta ja tietokonetta varten.

• USB2.0-liitäntäkortti tukee seuraavia käyttöliittymiä: Windows Me/2000/XP, Windows Server 2003, Mac OS X 10.3.3 tai uudempi.

• Windows Me:

Muista asentaa "USB Tulostustuki". Kun käytössä on Windows Me -käyttöjärjestelmä, vain USB1.1-standardin mukaiset nopeudet ovat mahdollisia.

• Mac OS:

Macintoshin käyttöön tarvitaan lisävarusteena saatava PostScript 3 -yksikkö. Kun käytössä on Mac OS X 10.3.3 tai korkeampi, USB2.0-siirtonopeutta tuetaan.

• Lisätietoja tulostinohjaimen asennuksesta, katso Tulostimen käyttöohje.