Paperikoon muuttaminen

Tässä osassa kerrotaan, kuinka paperikokoa muutetaan.

Huom.

• Muista valita paperikoko käyttäjän työkaluilla. Jos tätä ei tehdä, tukoksia saattaa syntyä. Lisätietoja paperikasetin kokovalinnoista, katso Yleiset asetukset.

• Kasetissa 1 ja suurkapasiteettikasetissa (lisävaruste) tulee käyttää ainoastaan A4Portrait-paperia. Jos haluat käyttää 81/2 × 11Portrait-kokoista paperia kasetissa 1 tai 81/2 × 11Portrait tai B5 JISPortrait-kokoista paperia suurkapasiteettikasetissa, ota yhteys huoltoon.

• Ilmaa paperit ennen asettamista laitteeseen.

• Suorista käyrät tai kiertyneet paperit ennen asettamista laitteeseen.

• Lisätietoja paperikoosta ja -tyypeistä, katso Tietoja laitteesta.