Kiinteäsuuntainen tai kaksipuoleinen paperi

Tämä osa kuvaa paperin lisäämistä silloin, kun paperin suunta ja tulostuspuoli on määritetty (esim. kirjelomake).

Kiinteäsuuntainen (ylhäältä alaspäin) tai kaksipuoleinen paperi (esim. kirjelomake, rei'itetty paperi tai kopioitu paperi) saattaa tulostua virheellisesti riippuen siitä, kuinka paperi ja alkuperäinen on asetettu. Avaa [Kopiokone/Asiakirjapalvelin]-valikon [Syöttö/Tulostus] ja määritä [Kirjelomakkeen asetukset] valitsemalla [Kyllä], aseta sitten paperi osoitetulla tavalla. Saadaksesi kirjelomakeasetuksia koskevia lisätietoja, katso Yleiset asetukset. Tulostaessasi tulostintoiminnolla, paperin suunta on sama.

Alkuperäisen suunta

Valotuslasi

Syöttölaite

Esimerkki alkuperäisen suunnasta

• kopio

Esimerkki alkuperäisen suunnasta

• skanneri

Esimerkki alkuperäisen suunnasta

Esimerkki alkuperäisen suunnasta

Esimerkki alkuperäisen suunnasta

Paperin suunta

Esimerkki paperin suunnasta