Toimintoja ei voi suorittaa, kun näytöllä on viesti

Tässä osassa käsitellään näyttöön tulevien viestien ja laitteen toimintahäiriöiden todennäköiset syyt ja mahdolliset ratkaisut.

Viesti

Syy

Ratkaisu

“Kohdelista/laitteen asetukset on päivitetty. Valitut kohteet tai asetukset on poistettu. Valitse uudelleen.”

Kohdelistaa päivitetään verkon kautta SmartDeviceMonitor for Admin-ohjelmalla. Päivitettävien kohteiden määrästä riippuu, kuinka pian voit jatkaa laitteen käyttämistä. Käyttö ei ole mahdollista viestin ollessa näytöllä.

Odota kunnes viesti poistuu. Älä katkaise virtaa, kun tämä viesti näkyy näytössä.