Kun muisti on täynnä

Tässä osassa käsitellään täyteen muistiin liittyvien ongelmien todennäköisiä syitä ja mahdollisia ratkaisuja.

Viesti

Syy

Ratkaisu

“Paina [Jatka], ja skannaa ja kopioi loput alkuperäiset.”

Laite tarkisti, pitääkö jäljellä olevat alkuperäiset kopioida, kun skannatut alkuperäiset oli tulostettu.

Jatkaaksesi kopiointia, poista kaikki kopiot ja paina [Jatka]. Lopettaaksesi kopioinnin, paina [Seis].

Yhd.kopiointi

Viesti

Syy

Ratkaisu

“Rinnakkaislaitteen muisti on täynnä. Yhteys laitteeseen katkaistaan.”

Tietojen määrä ylittää rinnakkaislaitteen kapasiteetin.

Jatka tulostamista päälaitteella.

Huom.

• Jos asetat [Muisti täynnä, skannaus jatkuu autom.]-asetukseksi [Päällä], käyttäjän työkalujen kohdassa [Syöttö/Tulostus], muisti täynnä-viestiä ei näytetä. Laite kopioi skannatut alkuperäiset ensin ja siirtyy sitten automaattisesti skannaamaan ja kopioimaan jäljellä olevia alkuperäisiä. Tässä tapauksessa, jäljellä olevat sivut eivat tule olemaan järjestyksessä. Lisätietoja Muisti täynnä, skannaus jatkuu automaattisesti -toiminnosta, katso Yleiset asetukset.