Kopiointi-/asiakirjapalvelintoimintoja käytettäessä näytettävät viestit

Tässä osassa kuvataan laitteen yleisimpiä viestejä. Jos näyttöön tulee muita viestejä, noudata niissä annettuja ohjeita.

Tärkeää

• Jos et voi ottaa niin monta kopioita kuin haluaisit paperin tyypin, koon tai määrän vuoksi, käytä suositusten mukaista paperia. Lisätietoja, katso Tietoja laitteesta.

• Jos haluat lisätietoja viesteistä, joita ei mainita tässä, katso "Ongelmia laitteen käytössä".

Viesti

Syy

Ratkaisu

“Todennus ei onnistunut.”

Syötetty käyttäjänimi tai salasana ei ole oikein.

Kysy käyttäjien ylläpitäjältä oikeaa käyttäjänimeä ja salasanaa.

“Todennus ei onnistunut.”

Laite ei voi suorittaa todennusta.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

“Alkuperäisen kokoa ei tunnisteta.”

Valotuslasille asetettu alkuperäinen ei ole vakiokokoinen.

• Aseta alkuperäinen valotuslasille uudelleen. Aseta alkuperäiset tekstipuoli alaspäin.

• Jos laite ei tunnista alkuperäisen kokoa, määritä koko manuaalisesti - älä käytä automaattista paperin valintaa tai automaattista piennennystä/suurennusta. Lisätietoja, katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.

“Alkuperäisen kokoa ei tunnisteta.”

Alkuperäistä ei ole asetettu.

Aseta alkuperäiset.

“Tätä paperikokoa ei voida rei'ittää.”

Rei'itystoimintoa ei voida käyttää valitun paperikoon kanssa.

Valitse sopiva paperikoko. Lisätietoja, katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.

“Tätä paperikokoa ei voida nitoa.”

Nidontatoimintoa ei voida käyttää valitun paperikoon kanssa.

Valitse sopiva paperikoko. Lisätietoja, katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.

“Tarkista alkuperäisen suunta.”

Asetetun alkuperäisen suunta on väärä.

Vaihda alkuperäisen suunta.

“Tarkista paperikoko.”

Asetettu paperikoko on tavallisesta poikkeava.

Jos painat [Aloita]-näppäintä, kopiointi valitulle paperille alkaa.

“Tämä paperikoko ei sovi kaksipuoleiskopiointiin.”

Valittu paperikoko ei sovi kaksipuoliseen kopiointiin.

Valitse sopiva paperikoko. Lisätietoja, katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.

“Tiedoston enimmäissivumäärä ylitetty. Haluatko tallentaa skannatut sivut yhtenä tiedostona?”

Skannattujen sivujen lukumäärä ylittää asiakirjapalvelimen tiedostokohtaisen kapasiteetin.

Tallentaaksesi skannatut sivut tiedostona, paina [Tallenna tiedosto]. Skannatut tiedot tallennetaan tiedostona asiakirjapalvelimelle. Jos et halua tallentaa skannattuja sivuja, paina [Ei]. Skannatut tiedot poistetaan.

“Tallennettavan tiedoston enimmäissivumäärä on ylitetty. Kopiointi keskeytetään.”

Skannatuissa alkuperäisissä on liian monta sivua, jotta ne voitaisiin tallentaa yhtenä asiakirjana.

Paina [Poistu] ja tallenna uudelleen sopivalla sivumäärällä.

“Vihko/Vihkonen-toiminto ei ole käytössä, koska sivut ovat erikokoisia.”

Valitsit "Vihko-" tai "Vihkonen-" -toiminnon alkuperäisille, jotka on skannattu eri toimintoja, kuten kopio- tai tulostustoimintoja käyttäen.

Varmista, että "Vihko-" tai "Vihkonen-" -toiminnon alkuperäiset on skannattu samaa toimintoa käyttäen.

“Sarjojen enimmäismäärä on n.”

("n" korvataan luvulla.)

Kopioiden lukumäärä ylittää suurimman sallitun kopiomäärän.

Voit muuttaa suurinta sallittua kopiointimäärää [Yleiset asetukset]-valikon [Kopiokone/Asiakirjapalvelin]-kohdan [Kopiomäärä enintään]-asetuksella.

“Toinen toiminto skannaa alkuperäistä. Siirry toimintoon ja peruuta skannaus painamalla [Seis] tai jatka painamalla [Aloita].”

Jokin muu toiminto, esimerkiksi kopiokone, käyttää asiakirjapalvelintoimintoa.

Peruuta käynnissä oleva työ. Voit esimerkiksi painaa kohtaa [Poistu], jonka jälkeen painat [Asiakirjapalvelin]-näppäintä. Paina seuraavaksi [Tyhjennä/Seis]-näppäintä. Kun viesti "Tyhjennä- / Seis-näppäintä painettiin, haluatko varmasti keskeyttää skannauksen?" avautuu, paina [Seis].

“Odota.”

Kohdelistaa päivitetään verkon kautta SmartDeviceMonitor for Admin-ohjelmalla. Päivitettävien kohteiden määrästä riippuu, kuinka pian voit jatkaa laitteen käyttämistä. Käyttö ei ole mahdollista viestin ollessa näytöllä.

Odota kunnes viesti poistuu. Älä katkaise virtaa, kun tämä viesti näkyy näytössä.

“Kääntävä lajittelu ei ole käytössä tälle paperikoolle.”

Kääntävä lajittelu ei ole käytettävissä valitulla paperikoolla.

Valitse sopiva paperikoko. Lisätietoja, katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.

“Valittu tiedosto sisälsi tiedostoja, joihin sinulla ei ole käyttöoikeuksia. Vain tiedostot, joihin sinulla on käyttöoikeudet, poistetaan.”

Olet yrittänyt tiedostojen poistamista ilman tarvittavia oikeuksia.

Tiedostot voi poistaa ne luonut henkilö. Jos haluat poistaa tiedoston, jonka poistamiseen sinulla ei ole oikeuksia, ota yhteys tiedoston luoneeseen henkilöön.

“Sinulla ei ole tämän toiminnon käyttöoikeuksia.”

Sisäänkirjautuneella käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää valittua toimintoa.

Ota yhteyttä pääkäyttäjään saadaksesi luvan vaadittuun toimenpiteeseen.

Yhd.kopiointi

Viesti

Syy

Ratkaisu

“Yhteys rinnakkaislaitteeseen ei onnistu. Tarkista rinnakkaislaitteen tila.”

merkkivalo palaa.

Rinnakkaislaitteen kiintolevy on epäkunnossa.

Paina päälaitteen [Poistu]-näppäintä ja seuraa ohjauspaneelissa olevia ohjeita.

“Rinnakkaislaitteelta ei voi tulostaa. Tarkista rinnakkaislaitteen tila.”

Rinnakkaislaitteella on tapahtunut paperitukos tai väriainetta tai muita tarvikkeita on lisättävä.

Noudata näytöllä olevia ohjeita. Lisätietoja saat kohdista Väriaineen lisääminen, Paperitukoksien poistaminen tai Niittitukoksen poistaminen.

Jos rinnakkaislaitteen näyttö osoittaa kannen olevan auki, noudata näytöllä annettuja ohjeita.

“Rinnakkaislaitteelta ei voi tulostaa. Tarkista rinnakkaislaitteen tila.”

Rinnakkaislaitteen Käyttäjän työkalut -valikko on auki.

Paina [Käyttäjän työkalut]-näppäintä sulkeaksesi Käyttäjän työkalut -valikon.

“Rinnakkaislaitteelta ei voi tulostaa. Yhteys laitteeseen katkaistaan.”

Rinnakkaislaite on pysähtynyt johtuen jännitekatkoksesta tai tietoliikennevirheestä.

Jatka kopiointia käyttämällä pääkonetta.

“Rinnakkaislaitteessa ei ole leimatietoja.”

Rinnakkaislaitteen leimatiedot on poistettu.

Tallenna leima rinnakkaislaitteelle uudelleen.

“Rinnakkaislaitteen paperiasetukset ovat erilaiset.”

Laitteiden paperityyppi tai kasettiasetukset ovat erilaiset.

Tee molempiin laitteisiin samat asetukset.

“Rinnakkaislaite on keskeytystilassa.”

Rinnakkaislaite on keskeytystilassa.

Paina rinnakkaislaitteen [Keskeytys]-näppäintä peruuttaaksesi keskeytystilan.

“Rinnakkaislaitteen asetusten on oltava samat, jotta tämä kasetti olisi käytettävissä.”

Laitteiden paperikasettiasetukset ovat erilaiset.

Tee molempiin laitteisiin samat asetukset.

“Rinnakkaislaitteen ja päälaitteen kansilehtiasetukset ovat erilaiset.”

Laitteiden kansilehtiasetukset ovat erilaiset.

Tee molempiin laitteisiin samat asetukset.

“Osoitussivun asetukset ovat erilaiset rinnakkaislaitteessa ja päälaitteessa.”

Laitteiden osoitussivuasetukset ovat erilaiset.

Tee molempiin laitteisiin samat asetukset.

“Rinnakkaislaitteen ja päälaitteen välilehtiasetukset ovat erilaiset.”

Laitteiden välilehtiasetukset ovat erilaiset.

Tee molempiin laitteisiin samat asetukset.