Kun työtä ei suoriteta

Jos jonkin toiminnon suorittaminen ei onnistu, laitteessa saattaa olla käynnissä jokin toinen toiminto.

Odota, kunnes suoritetettavana oleva työ on valmis, ennenkuin yrität uudelleen. Joissain tapauksissa voit suorittaa toisen työn peruuttamatta parhaillaan suoritettavaa työtä. Useiden toimintojen suorittamista samanaikaisesti kutsutaan "Monitoiminnoksi".

Tärkeää

• Kaaviosta näkyy käytettävien toimintoyhdistelmien joukko, kun [Yleiset asetukset]-valikon kohdassa [Tulostusjärjestys] on valittu [Limitys].

Yhdistelmäkaavio

Toimintojen yhteensopivuus

Image : Samanaikaiset toiminnot ovat mahdollisia.

Image : Toiminto on käytettävissä, kun sitä vastaavaa toimintonäppäintä painetaan ja etäkytkentä (skannerin/ulkoisen laajennuksen) on suoritettu.

Image : Toiminto on käytettävissä, kun käynnissä oleva toiminto keskeytetään painamalla [Keskeytys]-näppäintä.

: Toiminto suoritetaan automaattisesti kun edellinen toiminto loppuu.

multiplication : Toiminto on käynnistettävä erikseen, kun edellinen toiminto on suoritettu loppuun. (Samanaikaiset toiminnot eivät ole mahdollisia.)

Esimerkki toimintojen yhteensopivuudesta

*1 Samanaikaiset toiminnot ovat käytössä vain, kun kaikki edeltävän työn asiakirjat on skannattu ja näytössä näkyy [Uusi työ].

*2 Voit skannata asiakirjan, kun kaikki edeltävän työn asiakirjat on skannattu.

*3 Käyttö on mahdollista, kun lisälinjoja on lisätty.

*4 Tulostus käynnistyy automaattisesti, kun edellisen työn nidonta on valmis.

*5 Nidontatoiminto ei ole käytettävissä.

*6 Samanaikainen toiminto on mahdollista, kun painat [Uusi työ]-näppäintä.

*7 Rinnakkaisen vastaanoton aikana muut työt keskeytetään, kunnes kaikki tiedot on vastaanotettu.

Huom.

• Nidontaa ei voi käyttää samanaikaisesti muiden toimintojen kanssa.

• Jos laite pystyy suorittamaan useita toimintoja samanaikaisesti, määritä etusijalla oleva toiminto kohdassa "Tulostusjärjestys". Tämän määrityksen tehdasasetus on "Näyttötila". Lisätietoja tulostusjärjestyksestä, katso Yleiset asetukset.

• Kun laitteeseen on asennettu viimeistelijä SR4010, viimeistelijä SR4020, viimeistelijä SR5000 tai postilaatikko, voit määrittää luovutustason, jolle asiakirjat luovutetaan. Lisätietoja luovutustasoasetuksista, katso Yleiset asetukset.

• Kun laite tulostaa, asiakirjan skannaaminen toisella toiminnolla voi kestää tavallista kauemmin.