Toimintonäppäimen oikealla puolella olevan merkkivalon palaessa

Kun toimintonäppäimen oikealla puolella oleva merkkivalo syttyy, paina vastaavaa toimintonäppäintä. Seuraa sitten ohjauspaneelissa olevia ohjeita.

Toimintonäppäin-esimerkki

Jos parhaillaan käyttämässäsi toiminnossa tapahtuu virhe, tarkista ohjauspaneelissa näkyvä viesti ja katso sitten lisätietoja kohdasta "Jos näytössä näkyy viesti", asianomaisen toiminnon kohdalta.

Seuraavaksi selitetään merkkivalon syttymisen yleisimmät syyt.

Ongelma

Syy

Ratkaisu

Asiakirjat ja raportit eivät tulostu.

Luovutustaso on täynnä.

Poista tulosteet.

Asiakirjat ja raportit eivät tulostu.

Paperi on loppu.

Lisää paperia. Katso Paperin lisääminen.

On tapahtunut virhe.

Merkkivalon ilmaisemassa toiminnossa on häiriö.

Kirjoita ylös näytössä näkyvä koodi ja ota yhteys huoltoon. Katso jokaisen luvun "Jos näytössä näkyy viesti"-kohta.

Muut toiminnot toimivat normaalisti.

Laite ei pysty muodostamaan verkkoyhteyttä.

Verkkovirhe.

• Tarkista virheilmoitus ja suorita tarvittavat toimenpiteet. Katso jokaisen luvun "Jos näytössä näkyy viesti"-kohta.

• Tarkista, että laite on kytketty oikein verkkoon ja että asetukset on tehty oikein. Lisätietoja verkkoon yhdistämisestä, katso Yleiset asetukset.

• Ota yhteyttä verkon pääkäyttäjään.

• Jos merkkivalo palaa vielä senkin jälkeen, kun olet yrittänyt selvittää ongelmaa tässä kuvatulla tavalla, ota yhteyttä huoltoon.