Palaaminen edelliseen asetukseen

"Edellinen asetus" -toiminnolla palataan muutoksia edeltäneeseen tilaan.

1Paina [Edellinen asetus].

Kun värin automaattiseen kalibrointiin palataan kopiotoiminnosta, paina kopiotoiminnon [Edellinen asetus]-näppäintä. Jos palataan värin automaattiseen kalibrointiin tulostustoiminnosta, paina tulostustoiminnon [Edellinen asetus]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Kyllä].

• Kopiokonetoiminto

Käyttöpaneelin näyttö

Asetukset palautetaan edelliseen tilaan.

• Tulostintoiminnot

Kun palaat värin automaattiseen värin kalibrointiin tulostintoiminnosta, valitse testikuviot vaihtoehdoista [600 × 600 dpi], [1800 × 600 dpi] ja [9000 × 600 dpi], ja paina sitten [Kyllä].

Käyttöpaneelin näyttö

Asetukset palautetaan edelliseen tilaan.