Laitteen tilan ja asetuksien tarkistaminen

Voit tarkistaa laitteen järjestelmätilan.

Huoltotiedot

Voit tarkistaa seuraavat tiedot kohdassa [Huoltotiedot]:

• [Väriä jäljellä]

Näyttää jäljellä olevan väriaineen määrän.

• [Ei niittejä]

Näyttää, onko niittejä jäljellä.

• [Rei'ityssäiliö on täynnä]

Näyttää, onko rei'ityssäiliö täynnä.

• [Paperikasetti]

Näyttää paperikasettiin asetetun paperin tyypin ja koon.

• [Luovutustaso on täynnä]

Ilmoittaa, että luovutustaso on täynnä.

• [Alkuper. tukos]

Ilmoittaa alkuperäisen aiheuttamasta tukoksesta ja neuvoo, miten ongelma ratkaistaan.

• [Paperitukos]

Ilmoittaa paperitukoksesta ja neuvoo, miten ongelma ratkaistaan.

• [Kansi auki]

Ilmoittaa, onko esimerkiksi etukansi tai kaksipuoleisyksikkö auki.

Tiedon tallennus

Voit tarkistaa seuraavat tiedot kohdassa [Tiedon tallennus]:

• [Kiintolevymuistia jäljellä]

Näyttää kiintolevyllä käytettävissä olevan muistin määrän.

• [Kiintolevyn tiedostot:]

Näyttää kiintolevylle tallennettujen töiden kokonaismäärän.

• [Tulostustöitä]

Näyttää "Viivästetty tulostus-", "Tallennustulostus-", "Salattu tulostus-" ja "Mallitulostus-" töiden määrän.

• [Faksin lähet./vastaanot. tiedosto(t)]

Näyttää kiintolevylle tallennettujen "Lähetystä odottava(t) tiedosto(t)", "Lukitut tiedostot", "Vast.ottoa odottava(t) tiedosto(t):)" sekä muut tiedostot määrät.

• [Muistin tyhjennyksen tila]

Näyttää muistin tietojen tilan.

Laitteen osoitetiedot

Voit tarkistaa seuraavat tiedot kohdassa [Laitteen osoitetiedot]:

• [Faksinro]

Näyttää laitteen faksinumeron.

• [H.323 Oma faksinro]

Näyttää laitteen alias-puhelinnumeron.

• [SIP-käyttäjänimi]

Näyttää laitteen SIP-käyttäjänimen.

• [Faksin sähköpostiosoite]

Näyttää laitteen faksin sähköpostiosoitteen.

• [Laitteen IPv4-osoite]

Näyttää laitteen IPv4-osoitteen.

• [Laitteen IPv6-osoite]

Näyttää laitteen IPv6-osoitteen.

Kysely

Voit tarkistaa seuraavat tiedot kohdassa [Kysely]:

• [Laitteen huoltotiedot]

Näyttää huoltoa varten tarvittavan laitteen numeron ja yhteysnumeron.

• [Edustaja]

Näyttää myyntiedustajan puhelinnumeron.

• [Tarviketilaus]

Näyttää puhelinnumeron, josta voi tilata tarvikkeita.

• [Toimitustiedot]

Näyttää laitteessa käytettävän väriaineen, niittien ym. tarvikkeiden tuotenimen.

1Paina käyttöpaneelissa [Järjestelmän tila].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina jokaista välilehteä ja tarkista sisältö.

Käyttöpaneelin näyttö

3Kun olet tarkistanut tiedot, paina [Poistu]. Palaat edelliselle näytölle.

Käyttöpaneelin näyttö

Huom.

• [Ei niittejä], [Rei'ityssäiliö on täynnä], [Luovutustaso on täynnä], [Alkuper. tukos], [Paperitukos] ja [Kansi auki] näkyvät [Huoltotiedot]-välilehdellä ainoastaan kyseisten häiriöiden aikana.

• Saadaksesi paperitukosten paikantamista ja poistamista koskevia lisätietoja, katso "Paperitukoksen poistaminen".