Paneelin äänet

Seuraavassa taulukossa selitetään laitteen tuottamat merkkiäänet, joilla käyttäjää varoitetaan unohtuneista alkuperäisistä ja muista laitteen tiloista.

Merkkiäänisarja

Kuvaus

Syy

Yksi lyhyt äänimerkki.

Paneelin/näytön valinta on hyväksytty.

Ohjauspaneelin tai näytön näppäintä on painettu.

Lyhyt ja pitkä äänimerkki.

Paneelin/näytön valinta on hylätty.

Ohjauspaneeliin tai näytölle annettu salasana ei kelpaa tai annettu salasana on väärä.

Yksi pitkä äänimerkki.

Työ on valmis.

Kopiokoneen tai asiakirjapalvelimen työ on valmis.

Kaksi pitkää äänimerkkiä.

Laite on lämmennyt.

Jäähtynyt tai juuri käynnistetty laite on lämmennyt toimintakuntoon.

Viisi pitkää äänimerkkiä.

Hiljainen varoitus.

Aloitusnäyttö palaa näkyviin laitteen siirtyessä energiansäästötilaan ja kun yksinkertaistettu näyttö peruutetaan.

Viisi pitkää äänimerkkiä toistetaan neljä kertaa.

Hiljainen varoitus.

Valotuslasille on unohtunut alkuperäinen tai paperi on loppu.

Viisi lyhyttä äänimerkkiä toistetaan viisi kertaa.

Kovaääninen varoitus.

Laite vaati käyttäjän toimenpiteitä paperitukoksen poistamiseksi, väriaineen lisäämiseksi tai jonkin muun ongelman vuoksi.

Huom.

• Käyttäjät eivät voi asettaa laitteen äänimerkkejä äänettömiksi. Laitteen antaessa äänimerkin paperitukoksen tai väriaineen loppumisen vuoksi, tai kun laitteen kansia avataan ja suljetaan toistuvasti lyhyen ajan sisällä, äänimerkki saattaa jatkua normaaliin tilaan palaamisen jälkeenkin.

• Voit valita haluatko ottaa merkkiäänet käyttöön vai poistaa ne käytöstä. Lisätietoja paneelin äänimerkeistä, katso Yleiset asetukset.