Lataa tallennettuja asiakirjoja Web Image Monitor-ohjelmalla

Voit ladata tallennettuja asiakirjoja Web Image Monitor -ohjelmalla.

Tärkeää

• Kun siirretään kopiointitoiminnolla tallennettua asiakirjaa, tarvitaan valinnainen tiedostomuodon muunnin.

1Käynnistä verkkoselain.

2Kirjoita osoiteruutuun "http://(IPv4-osoite, IPv6-osoite tai tämän laitteen isäntänimi)/".

Kun kirjoitat IPv4-osoitteen, älä aloita segmenttejä nollilla.

Esimerkiksi: Jos osoite on "192.168.001.010", kirjoita se muodossa "192.168.1.10", jotta saat yhteyden laitteeseen.

Web Image Monitor -ohjelman etusivu tulee näyttöön.

3Napsauta [Asiakirjapalvelin].

Asiakirjapalvelimen asiakirjojen luettelo tulee näkyviin.

4Napsauta sen asiakirjan kuvaketta Kuvake, jonka haluat siirtää.

5Valitse tiedostomuoto painamalla [PDF] tai [Monisivu-TIFF] .

Data siirretään.

6Napsauta [OK].

Huom.

• Voit muuttaa luettelon esitystavan. Napsauta Kuvake (Pienoiskuvat), Kuvake (Kuvakkeet), tai Kuvake (Lisätiedot).

• Et voi valita asetusta [Monisivu-TIFF] asiakirjalle, joka tallennetaan kopiointia tai tulostusta varten.

• Kun siirrät asiakirjaa asetuksella [Monisivu-TIFF], laitteessa on oltava tiedostomuodon muunnin.