Kun yhdellä laitteella on kopioitavana enemmän alkuperäisiä (Yhd.kopiointi: Työn valmistelu)

1Määritä yhdistelmäkopioinnin asetukset alkuperäiselle C laitteessa <1>.

Kuva yhdistelmäkopiointityön kulusta

2Kun laite <1> on saanut valmiiksi alkuperäisen A kopioinnin, se alkaa kopioida alkuperäistä C. Jos laite <1> saa valmiiksi oman osansa kopioinnin alkuperäisestä C, ennen kuin laite <2> saa valmiiksi alkuperäisen B kopioinnin, laite <1> alkaa kopioida jäljellä olevaa osaa alkuperäisestä C.

Kuva yhdistelmäkopiointityön kulusta

1. Päälaite

2. Rinnakkaislaite