Yhdistelmäkopiointinäyttö

Näytöllä näkyvät laitteen tila, virheilmoitukset ja toimintovalikot.

Kopioinnin aloitusnäyttö

Numeroitu näyttöpaneeli

1. [Yhd. kopiointi]

Paina siirtyäksesi kopioinnin aloitusnäytöstä yhdistettyyn kopiointinäyttöön.

2. Paperin valinta

Näyttää molempiin laitteisiin asetetun paperin koon, tyypin ja suunnan.

3. Alkuperäisten lukumäärä

Näyttää päälaitteen muistiin skannattujen alkuperäisten lukumäärän.

4. Sarjojen määrä

Näyttää kopiosarjojen määrän.

5. Kopiomäärä

Näyttää päälaitteen kopiomäärän.

Paina tätä aluetta saadaksesi näkyviin kahden laitteen yhteenlasketun kopiomäärän.

Näyttö yhdistelmäkopioinnin aikana

Käyttöpaneelin näyttö

Huom.

• Yhdistelmäkopiointitoiminto ei ole käytettävissä päälaitteen yksinkertaistetulta näytöltä.

Liittyvät aiheet

Rinnakkaislaitteen näyttö