Yhdistelmäkopiointi

Alkuperäisen skannauksen jälkeen tiedot tallentuvat päälaitteen kiintolevylle. Kun päälaite aloittaa kopioinnin, tiedot siirtyvät rinnakkaislaitteen kiintolevylle ja myös se aloittaa kopioinnin.

Tässä käyttöohjeessa laitteisiin viitataan pää- ja rinnakkaislaitteena.

Kuva yhdistelmäkopioinnista

1. Päälaite

2. Rinnakkaislaite

Päälaite on laite, jonka [Yhd. kopiointi] -painiketta on painettava yhdistelmäkopioinnin asetusten määrittämiseksi. Toinen laite on rinnakkaislaite. Pää- ja rinnakkaislaitteen suhdetta ei voi muuttaa, ennen kuin yhdistelmäkopiointi peruutetaan.