Tuplakopiot

Alkuperäissivu kopioidaan samalle arkille kahdesti.

Tuplakopioinnin kuvaus

Tärkeää

• Toiminnon kanssa ei voi käyttää ohisyöttötasoa.

• Laite ei tunnista alkuperäisiä, joiden koko on A5, B6 JIS ja 51/2 × 81/2, jos ne ovat valotuslasilla. Varmista, että valitset kopiopaperin käsin tai asetat alkuperäiset syöttölaitteeseen.

Katso seuraavasta taulukosta alkuperäisen asiakirjan ja kopiopaperin koot, kun käytät 100 % kopiointisuhdetta:

Metrijärjestelmä

Tuplakopioinnin kuvaus

Tuumajärjestelmä

Tuplakopioinnin kuvaus

1Paina [Muokkaa/Väri].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Muok. kuvaa].

3Paina [Tuplakopiot].

4Paina [OK].

5Valitse paperikoko.

Huom.

• Voit muuttaa tuplakopioiden asetukset Käyttäjän työkalut -valikon kohdassa Muokkaus. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.