Sivunumerointi

Tällä toiminnolla kopioihin voi tulostaa sivunumerot.

Sivunumerointi

Tärkeää

• Toiminnon kanssa ei voi käyttää ohisyöttötasoa.

Sivunumerointeja on kuutta tyyppiä.

Leiman paikka ja alkuperäisen suunta

Sivuleiman paikat vaihtelevat alkuperäisten asetussuunnan mukaan.

Kuva leiman paikasta

1Paina [Muokkaa/Väri].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Leima].

3Paina [Sivunumerointi].

4Valitse sivunumeroinnin esitystapa.

Käyttöpaneelin näyttö

Voit määrittää leiman värin, paikan, leimattavat sivut ja numeroinnin.

5Kun olet tehnyt kaikki asetukset, paina [OK].

6Paina [OK].

Huom.

• Oletusväri on musta.

• Voit muuttaa sivunumeroinnin asetukset Käyttäjän työkalut -valikon kohdassa Leima. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

• Voit muuttaa leiman paikan, jos yhdistetty tai kaksipuoleinen on määritetty käyttöön tällä toiminnolla Käyttäjän työkaluissa kohdassa Kaksipuoleisen takasivun leimapaikka tai Sivunumerointi. Lisätietoja, katso Yleiset asennukset.