Esiasetettu leima

Viestit leimataan kopioihin.

Esiasetettu leima

Tärkeää

• Toiminnon kanssa ei voi käyttää ohisyöttötasoa.

• Kerralla voidaan lisätä vain yksi leima.

Esiasetettuun leimaukseen on käytettävissä seuraavat kahdeksan viestiä:

"KOPIO", "KIIREELLINEN", "ENSISIJAINEN", "Tiedoksi", "ALUSTAVA", "Vain sisäiseen käyttöön", "LUOTTAMUKSELLINEN" ja "VEDOS"

Leiman paikka ja alkuperäisen suunta

Leiman paikat vaihtelevat alkuperäisten asetussuunnan mukaan.

Kuva leiman paikasta

1Paina [Muokkaa/Väri].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Leima].

3Paina [Esias. leima].

4Valitse haluamasi viesti.

Voit muuttaa leiman värin, paikan, koon ja tummuuden.

5Valitse tulostussivu painamalla [Kaikki sivut] tai [Vain 1. sivu].

Käyttöpaneelin näyttö

6Kun olet tehnyt kaikki asetukset, paina [OK].

7Paina [OK].

Huom.

• Kun nelivärikopio valitaan, nelivärilaskuri etenee yhdellä.

• Leiman oletusväri on musta.

• Voit muuttaa Esiasetetun leiman asetukset Käyttäjän työkalut -valikon kohdassa Leima. Tummuus saattaa muuttua asetuksesta riippuen. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.