Taustanumerointi

Tälä toiminnolla voi tulostaa taustanumerot kopioihin.

Jos tätä toimintoa käytetään lajittelun yhteydessä, samat numerot tulostuvat jokaiseen kopiosarjaan auttaen luottamuksellisista asiakirjoista huolehtimisessa.

Taustanumerointi

1Paina [Muokkaa/Väri].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Leima].

3Paina [Taustanumerointi].

4Syötä ensimmäisen sivun sivunumero numeronäppäimillä ja paina sitten [Sharp].

Käyttöpaneelin näyttö

5Paina [OK] kahdesti.

Huom.

• Jos haluat muuttaa syöttämäsi arvon, paina [Tyhjennä], ja syötä sitten uusi arvo.

• Kun nelivärikopio valitaan, nelivärilaskuri etenee yhdellä.

• Oletusväri on musta.

• Voit syöttää numeron 1 ja 9999 välillä.

• Voit muuttaa taustanumeroinnin asetukset Käyttäjän työkalujen valikossa Leima. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset

Liittyvät aiheet

Leiman värin muuttaminen