Kopiopaperin valinta

Valitse kopiopaperi.

Kopiopaperin voi valita kahdella tavalla:

Automaattinen paperin valinta

Laite valitsee sopivan kokoisen kopiopaperin automaattisesti kopioitavan alkuperäisen koon ja kopiointisuhteen mukaan.

Manuaalinen paperinvalinta

Valitse paperilähteeksi paperikasetti, ohisyöttötaso tai suurkapasiteettikasetti.

Katso seuraavasta taulukosta mitä alkuperäisen kokoja ja suuntia voi käyttää automaattiseen paperinvalintaan (kopiointisuhteen ollessa 100 %):

Metrijärjestelmä

Alkuperäisen sijainti

Alkuperäisen koko ja suunta

Valotuslasi

A3Vaaka, B4 JISVaaka, A4PystyVaaka, B5 JISPystyVaaka, 81/2 × 13Vaaka, 8KVaaka, 16KPystyVaaka

Syöttölaite

A3Vaaka, B4 JISVaaka, A4PystyVaaka, B5 JISPystyVaaka, A5PystyVaaka, B6 JISPystyVaaka, 11 × 17Vaaka, 81/2 × 11PystyVaaka, 81/2 × 13Vaaka

Tuumajärjestelmä

Alkuperäisen sijainti

Alkuperäisen koko ja suunta

Valotuslasi

11 × 17Landscape, 81/2 × 14Landscape, 81/2 × 11PortraitLandscape

Syöttölaite

A3Vaaka, A4PystyVaaka, 11 × 17Vaaka, 81/2 × 14Vaaka, 81/2 × 11PystyVaaka, 51/2 × 81/2PystyVaaka, 10 × 14Vaaka, 71/4 × 101/2Vaaka

Huom.

• Vain paperikasetit, joille on Järjestelmäasetusten Paperityyppi-asetuksissa asetettu valinnaksi [Ei näytössä] tai [Kierrätyspaperi], ja joilla on myös Käytä automaattista paperin valintaa -asetuksena [Kyllä], voidaan valita automaattisessa paperinvalintatilassa. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.