Värien säätö

Säätää tietyt värit (keltainen, punainen, magenta, sininen, syaani javihreä) sekoittamalla ne väriympyrän viereisten värien kanssa.

Voit säätää keltaisen, punaisen, magentan, sinisen, syaanin tai vihreän joukosta enintään kolmea väriä.

Tärkeää

• Toiminto ei ole käytettävissä, kun mustavalkoinen kopiointi on valittu.

1Paina [Muokkaa/Väri].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina ensin [Väri] ja sitten [Säädä värejä].

3Paina [Säädä värejä].

4Valitse värit, joita haluat säätää.

Voit valita enintään kolme väriä.

Käyttöpaneelin näyttö

5Säädä värisävyjä käyttäen näppäimiä [] ja [].

6Paina [OK] kahdesti.

Huom.

• Säädetyt asetukset poistetaan ja alkuperäiset arvot palautetaan silloin, kun tehdään automaattinen asetusten poisto, on painettu [Tyhjennä valinnat]-näppäintä tai laitteesta on katkaistu virta.

• Kuvan säätötoiminnoista ja esimerkeistä saa lisätietoa kohdasta "Mitä tällä laitteella voi tehdä <Väritoiminnot/Värisäädöt>quot;.