Väritasapaino

Säätää kokonaisvärisävyä, kun kopio on kokonaisuutena punertava tai sinertävä.

1Paina [Muokkaa/Väri].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina ensin [Väri] ja sitten [Säädä värejä].

3Paina [Väritasapaino].

4Säädä väritasapainoa painamalla [Vaalea] tai [Tumma].

Käyttöpaneelin näyttö

5Paina [OK] kahdesti.

Huom.

• Säädetyt asetukset poistetaan ja alkuperäiset arvot palautetaan silloin, kun tehdään automaattinen asetusten poisto, on painettu [Tyhjennä valinnat]-näppäintä tai laitteesta on katkaistu virta.

• Kuvan säätötoiminnoista ja esimerkeistä saa lisätietoa kohdasta "Mitä tällä laitteella voi tehdä <Väritoiminnot/Värisäädöt>quot;.